Honeylab föddes från ur vår gemensamma passion för nytänkande, naturen och honung. Vi anser att honung inte bara är en vanlig produkt – den speglar hela vårt naturlandskap.
Våra bigårdar är belägna i centrala-, sydöstra- och kustregionen i Kroatien i ett område där honungsproduktionen har blomstrat i århundraden – och historiskt sett utgjort en viktig del av människans kost.
Smaken på vår honung beror inte bara på varifrån den kommer utan även på årstiderna. Från april till september är bina upptagna med att samla nektar från de lokala blommorna: akacia, ljung, kastanj, lindtorn och körsbär.
Vår honung kommer från ett litet lokalt nätverk av begåvade odlare där variation, odling och läge är avgörande. På så sätt har vi sett till att alla näringsämnen och naturliga smaker bevaras.
Våra bigårdar är belägna i centrala-, sydöstra- och kustregionen i Kroatien i ett område där honungsproduktionen har blomstrat i århundraden – och historiskt sett utgjort en viktig del av människans kost.
Smaken på vår honung beror inte bara på varifrån den kommer utan även på årstiderna. Från april till september är bina upptagna med att samla nektar från de lokala blommorna: akacia, ljung, kastanj, lindtorn och körsbär.
Vår honung kommer från ett litet lokalt nätverk av begåvade odlare där variation, odling och läge är avgörande. På så sätt har vi sett till att alla näringsämnen och naturliga smaker bevaras.